Dagens rek är till Jägersro lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 3 S.H.T.'s Piraya mot nummer 6 Photograph.

S.H.T.'s Piraya har visat toppform hela året och kan öppna snabbt och med rätt lopp i den främre träffen här så kan hon vara långt framme igen om Felicia Molin som kör hästen kan servera henne en bra löpning och då tror jag på bra chans att hon är före Photograph i mål.

S.H.T.'s Piraya gick ett bra upplopp senast men kunde inte nå vinnande Betula Derm då utan fick nöja sig med andraplatsen då. S.H.T.'s Piraya är ett femårigt sto som har gjort 22 starter hittills och på dessa så har det endast blivit en seger men hon har även varit topp tre i 41 % av loppen så om det klaffar med löpningsförloppet så tror jag det kan bli en framskjuten placering på nytt.

Photograph fick bestämma i ledningen näst senast och gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp fast felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Isabella Bergh som kör hästen kan ge henne ett bra lopp.

Photograph är ett fyraårigt sto som inte är att lita på. Hon har galopperat i två av de fem senaste loppen och jag tror att det kan bli ytterligare en galopp ikväll om kusken försöker att hålla ut startsnabba nummer 7 True Devotion i startögonblicket och då kan Photograph vara borta direkt men det kan även bli en tuff körning om spets om Photograph inte skulle galoppera och det tror jag skulle gynna S.H.T.'s Piraya här om det blir en utdragen spetskörning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Photograph - S.H.T.'s Piraya
Jägersro lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip