Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Picasso mot nummer 7 El Fitzgerald.

Picasso är etablerad i Silverdivisionen inom V75 spelet men senast var han ute i ett lopp över tre varv fast där blev han för het och kvävde sig så det loppet kan vi glömma.

Gången innan det fastnade Picasso med sparade krafter i finalen av Silverdivisionen på Solvalla som vanns av Milliondollarrhyme.

Kan Troels Andersen som sitter upp bakom Picasso komma igenom rätt så vettigt här och kan få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då tror jag han har god chans att vara före El Fitzgerald i mål.

Picasso har fått klen utdelning med tre tredjeplatser som bäst på årets tio tidigare starter men han har ofta varit ute i tuffa gäng.

Nu har Picasso bakspår över sprinterdistans men det är flera startsnabba hästar med i loppet så jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen så det kan vara gynnsamt för Picasso här.

El Fitzgerald har varit borta från tävlingsbanorna i tre månader så formen nu är ett litet frågetecken men hon har vunnit när hon gjort comeback efter lång frånvaro tidigare så med lite klaff här så kan hon bli att räkna med över upploppet.

El Fitzgerald tog sin senaste seger på Vermo i början av maj. Efter det så har han galopperat ett par gånger och även slutat oplacerad vid ett par tillfällen så även om Timo Nurmos hästar kan prestera bra när de gör comeback så tror jag hon får svårt att stå emot Picasso den sista biten här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Picasso - El Fitzgerald
Solvalla lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip