Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 McGarret mot nummer 6 Pikachu Face.

McGarret har tävlat flitigt inom V75 spelet på sistone och har gjort det bra. Näst senast på Axevalla spurtade han till seger via 10,6 sista 800 meterna.

I den senaste starten så var McGarret ute i Sommartravets Final på Rättvik i början på augusti där det blev en sjundeplats bakom vinnande Royal Navy Neo. Han hamnade då i en dålig rygg så han spurtade ändå bra.

McGarret har nu varit struken inför en tilltänkt start för en halsinfektion men nu är han frisk och känns fin i träningen fast man har inte kört något banjobb så det kan fattas lite i honom innan det är tal om någon toppform meddelar man från stallet.

Med endast tre hästar på startvolten så tror jag att om Micael Stjernström som kör McGarret kan pricka starten från sitt springspår på tilläggsvolten så kan han sitta bra till omgående och eventuellt i ledningen fast oavsett så tror jag han har bra chans att vara före Pikachu Face i mål.

McGarret kommer troligen att tävla med ett helstängt huvudlag och barfota fram samt i en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Pikachu Face hade ett dåligt utgångsläge senast men gick med i ryggar och avslutade strålande i 10 tempo sista 700 meterna fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Rajah Silvio.

Gången innan det så hade Pikachu Face varit ute en del i montédisciplinen och han nådde en andraplats bakom Joyride Cane för tre starter sedan och om Kim Eriksson kan servera honom en fin löpning här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Det var barfota runt om för Pikachu Face senast men så blir det troligen inte ikväll då det aviseras att det mest troligt blir skor bak.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Pikachu Face - McGarret
Eskilstuna lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.05 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip