Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 3 Marys Overandout mot nummer 9 Precious Lord.

Marys Overandout kommer från en seger när han vann på ett bra vis från ledningen och från ett bra utgångsläge här så tror jag att Erika Persson som kör hästen kan nå spets på nytt och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad över den korta distansen men oavsett så tror jag på bra chans att han är före Precious Lord i mål här.

Marys Overandout är kvick ut och sitter bra på det direkt och om det inte blir ledningen så tror jag att det kan bli vinnarhålet om nummer 1 Vega Östervang lyckas hålla upp ledningen och isåfall så kan han lifta med till en framskjuten placering i rygg på denne och bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Marys Overandout är en femårig valack som tränas av Erika Persson som har kört hästen i samtliga tidigare starter och han har på sina 26 tidigare starter vunnit fyra av dessa och han har varit på plats i 46 % av loppen och jag tror att dessa siffror kan förbättras ytterligare ikväll om det stämmer med löpningsförloppet.

Precious Lord har gått bra på sistone och hade två raka segrar innan han senast hamnade långt bak i ett utspritt fält, men gick bra i skymundan fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Adrian’s Fight.

Nu är Precious Lord ute över mer passande sprinterdistans, men han är klart missgynnad av bakspåret då han är snabb från start och har gjort sina bästa lopp i ledningen och det behövs en del klaff från det här utgångsläget för att han ska komma in i matchen.

Precious Lord kommer att tävla i jänkarvagn och med blinkers meddelar Marcus Lindgren som tränar hästen och han trivs bra på Jägersro med 3 vinster på 4 tidigare lopp.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Precious Lord - Marys Overandout
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip