Dagens rek är till Axevalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Princess Teemer mot nummer 12 Kiss My Lips H.C.

Princess Teemer var fantastiskt fin när hon vann ett ramlopp med 100 000 kronor i förstapris näst senast efter att ha reglerat fältet från dödens via 14 tempo sista varvet. Gången efter var det inte samma tryck i henne då hon var seg och trög redan i värmningen och sedan var det samma sak i loppet, men det berodde troligen på brunst.

Den här gången ska man för första gången rycka alla skorna på Princess Teemer och det känns mycket intressant. Är hon lika bra som näst senast så blir hon definitivt att räkna med här och då tror jag hon har bra chans att vara före Kiss My Lips H.C. i mål.

Princess Teemer har tävlat på barfotabalans enbart en gång tidigare men aldrig runt om, vid det tillfället i november 2017 så var hon klart bra som tvåa och jag tror att det kan ha en bra effekt ikväll också när nu alla skor ryker.

Princess Teemer är ett femårigt sto som tränas av Isabelle Zerne. Hon har på sina 19 tidigare starter varit på plats i 53% av loppen och om Anders Svanstedt som kör hästen slipper att göra alltför mycket av grovjobbet under slutvarvet så tror jag på en framskjuten placering här.

Kiss My Lips H.C. har inget roligt utgångsläge här, men skulle det lösa sig med positionerna och dessutom bli högt tempo där framme så kan hon mycket väl komma in i matchen.

Kiss My Lips H.C. serverades en bra resa i vinnarhålet i ett Klass II försök på Kalmar för fyra starter sedan och avgjorde då lätt via 11,6 sista 800 meterna och med bra ryggar under slutvarvet så kan hon duga en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Princess Teemer - Kiss My Lips H.C.
Axevalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip