Speltips Prix d'Amerique 2020 Vinnare

Sport: Trav
Spelstopp: 2020-01-26 15:05
Land: Frankrike
Liga: Prix d'Amerique
Odds: 4.00
Tips: Davidson du Pont
Det är dags för Prix d'Amerique. Ett av världens mest prestigefyllda travlopp. Ett lopp som avgörs över distansen 2700 meter på anrika Vincennes i Paris. Den totala prispotten i loppet är 9.5 miljoner kronor.

Jag tror att loppet står mellan två eller möjligen tre hästar. Samtliga tränade av Jean-Michel Bazire. Det är de två huvudfavoriterna Davidson du Pont och regerande mästarinnan Belina Josselyn. Två fantastiska hästar. En tänkbar utmanare är Looking Superb som slutade tvåa i det här loppet ifjol.

MITT SPELTIPS
Jag väljer att reka spel på Davidson du Pont. En hingst som ser allt bättre ut och som gjorde ett fantastiskt lopp redan ifjol då han höll mycket starkt som tvåa i det här racet efter en tuff öppning från ledningen. Till skillnad från många andra lopp är det väldigt få hästar som vinner det här loppet från ledningen. Så det var en mycket stark prestation.

I år har Davidson du Pont körts prepare inför Prix d'Amerique. Något som är normalt i Frankrike. Därför är inte resultatraden den bästa men intrycket har varit fantastiskt. Han avslutade otroligt vasst i genrepet senast. Klockorna visa 04-tempo de sista 200 meterna och det verkar som att man har prickat formen perfekt. Senast tävlade han dessutom med skor. Nu blir det optimal balans och barfota runt om. En bra segerchans.

Speltips: Davidson du Pont vinner Prix d'Amerique – odds 4.00 hos Casumo, Unibet, LeoVegas & 888sport.

UTMANAREN
Mycket betrodd är även superstoet Belina Josselyn. En av de vackraste travhästar världen har skådat. Hon är också titelförsvarare då hon vann det här racet ifjol. Hon har svarat för två fantastiska prestationer i Prix d'Amerique de senaste två åren. Ifjol vann hon på ett mycket imponerande vis och för två år sedan var hon nästan ännu bättre då hon var nära att vinna loppet och bara någon längd efter Readly Express trots tredjespår runt om.

Tyvärr skadade hon sig efter segern ifjol då hon fick en spricka i ett ben. Hon har därför tagits extremt lugnt i loppen under årets vintermeeting. Ända fram till senast då hon vann Prix de Belgique på ett mycket tilltalande vis. Belina kan självklart vinna även i år och det är en fördel att hon körs av Jean-Michel Bazire. Sett till förberedelser och uppladdning tycker jag dock att ännu mer talar för stallkamraten Davidson du Pont. Belina är dessutom lite osäker från start vilket gör att hon ibland hamnar illa till. Det problemet har normalt inte Davidson.

FAVORITEN
Facetime Bourbon heter hästen som är favorit att vinna årets upplaga av Prix d'Amerique. En ung häst som enbart har mött jämnåriga travare bortsett från vid ett tillfälle. Men då var det en handicap och han stod inte på lika start som de äldre hästarna. Visst är Facetime Bourbon otroligt bra men att han ska duga direkt i debuten mot världseliten är inte att begära. Jag tycker att han är en grym häst men en lite tveksam favorit och till 3 gånger pengarna står jag över helt.

SKRÄLLARNA
Looking Superb är hästen som kom från ingenstans ifjol och slutade tvåa i det här racet. Knappt slagen av Belina Josselyn. Han har preparerats inför det här loppet och tävlat med skor runt om sedan november. Då träningsrapporterna går i dur och då han dessutom sett mycket fin ut är han det mest intressanta skrällbudet i loppet.

Looking Superb ska tävla barfota runt om nu och då planen är att han ska vara på topp på söndag och var tvåa ifjol känns 14 gånger pengarna hos Casumo, Unibet, LeoVegas & 888sport som ett för högt odds. I fjol var han en nykomling, nu är han mer etablerad i världseliten.

Ska vi jaga ett ännu högre odds kan Excellent vara intressant. Han är relativt oprövad mot det här motståndet men besitter väldigt hög kapacitet. Excellent imponerade stort då han vann Tenor de Baune i december och med en vilsam resa kanske han kan överraska till 25 gånger pengarna.

SVENSKHOPPEN
Två svenska hästar är med i årets upplaga. Eller svensktränade eller svenskägda kanske man ska säga då både Propulsion och Milligan’s School är födda i USA. Tyvärr tror jag inte att någon av dem är bra nog att blanda sig i striden. Propulsion är eller har i alla fall varit en fantastisk travare och är den med bäst chans på papperet av de båda. Han har tidigare slutat fyra, trea och femma i Prix d'Amerique. Han börjar dock bli lite till åren och närmar sig slutet av karriären. Då han inte räckt till seger i det här loppet tidigare har jag svårt att se hur han ska vinna den här gången. Dessutom utan bevisad toppform då han inte kunde plocka ner Elian Web i en vanlig gulddivision i Sverige senast. Det ska dock nämnas att Propulsion gynnas av att kunna tävla barfota på Vincennes. Något som är förbjudet i Sverige under vintern.

Propulsion kan spelas till 8.50. Det tycker jag rent ut sagt är ett bedrövligt dåligt odds. Jag tror att han har mycket sämre vinstchans än så. Milligan’s School kan spelas till 125 gånger pengarna vilket säger en del om hans chanser. Han bör inte ha med slutstriden att göra.

En annan häst som tränas i Sverige är Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Han är italienskägd och tränas av amerikanen Jerry Riordan i Halmstad. Det här är Ringostarr Trebs sista start i karriären. På papperet ser det tufft ut men han såg fin ut i genrepet där han galopperade av ren friskhet då han blev fast. Ringostarr Treb kan spelas till 75 gånger pengarna att vinna Prix d'Amerique.


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | 888sport | Bethard | LeoVegas | Casumo | 10Bet | Nordicbet
  Prix d'Amerique 2020 Vinnare
Spela på Speltips Prix d'Amerique 2020 Vinnare
TravTipster - 26 Januari 2020 - 16:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Ajax - Getafe
Fotboll - Europa League - 1
1.88
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Tampa Bay - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.70
02:05  OKC Thunder – SAC Kings
Basket - NBA - Över 223 poäng
1.90
19:00  Kristianstad - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.29
21:00  Norwich - Leicester
Fotboll - Premier League - 2
1.76
21:00  Real Sociedad - Valladolid
Fotboll - La Liga - Över 2,5 mål
1.90
12:30  IK Sirius - Västerås
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3,5 mål
1.66
13:00  Eibar - Levante
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Granada - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
2.05
21:00  Real Madrid - Barcelona
Fotboll - La Liga - X2
1.74
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
12:45  V65 Tips Eskilstuna Fredag 28/2
Insats: 600 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 28/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 29/2
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 29 feb
Insats: 256 / 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bergsåker Lördag 29 feb
Insats: 900 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2
Insats: 729 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker Lördag 29/2
Insats: 180 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming