Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Procalate mot nummer 7 Ilydia Boko.

Procalate är härdad mot betydligt hårdare motstånd än vad hon ställs mot nu och här kommer hon ut efter en tids frånvaro.

I den senaste starten i september så var Procalate ute i ett Stolopp på Jägersro och där tog hon ledningen initialt men släppte och sedan tappade hon stilen och galopperade bort sig på sista bortre långsidan.

Kan Adrian Kolgjini som sitter upp bakom Procalate hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och kan bli fint framdragen här så kan hon bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen och då tror jag hon har god chans att vara före Ilydia Boko i mål.

Procalate är ett fyraårigt sto som tränas av Lars I Nilsson. Hon har på 16 starter hittills vunnit fyra gånger och hon har även varit topp tre i 50 % av loppen så om hon kan hålla ordning på benen här så tror jag hon kan ta en framskjuten placering på nytt.

Ilydia Boko är inte att lita på och hon har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Hon blev väldigt vass bakom bilen senast och agerade hetsigt fram till galoppen kom.

Ilydia Boko tränar lika bra som hon gjort hela tiden och felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Conrad Lugauer kan servera henne en bra löpning.

Ilydia Boko kommer troligen att tävla med skor runt om samt med ett can't see back huvudlag på vänster sida och i en vanlig vagn meddelar man från stall Conrad Lugauer.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Procalate - Ilydia Boko
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip