Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Redneck Woodland mot nummer 9 Alpha K.

Redneck Woodland är en treårig hingst som har inlett karriären lovande med två vinster samt en andraplats och två tredjeplatser på sju starter. De övriga två loppen har slutat med galopp.

Redneck Woodland gjorde bort sig med en startgalopp i den senaste starten men men Adrian Kogjini tyckte att han kändes väldigt fin efteråt. Gången innan det var han bra som tvåa bakom Power och det blir nog en offensiv styrning här.

Redneck Woodland kan kliva iväg rätt bra från start och kanske det kan bli ledningen men han är inte beroende av någon särskild position och han klarar även att gå i dödens om det skulle bli aktuellt och oavsett så ska han räknas tidigt här och jag tror han har bra chans att vara före Alpha K. i mål.

Alpha K. är ett treårigt sto som tränas av Jerry Riordan. Hon har gjort tio starter hittills men har ännu ingen seger fast fyra stycken andraplatser har det blivit som bäst.

I den senaste starten så satt hon i tredje invändigt och fick fritt med 250 meter kvar och avslutade mycket vasst men nådde inte den ledande Make A Dream H.C. utan hon fick nöja sig med andraplatsen då men om hon kan få smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan hon ha vissa möjligheter här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Redneck Woodland - Alpha K.
Åby lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip