Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Ricocone mot nummer 11 Lexington Hall.

Ricocone kommer från Finland och jag tror inte Olli Koivunen gör resan till Sverige om han inte är väl förberedd till den här starten.

Ricocone har gjort det rätt bra i Finland och har mött Pascha Tilly som vi har sett i Sverige vid flera tillfällen i de senaste starterna. Han fick trava i dödens senast och det blev för tufft och gången innan det så fick han inte riktigt chansen.

För tre starter sedan så travade Ricocone i ledningen och från den positionen så gick han undan till en säker seger via 11,3 sista 800 meterna.

Ricocone har visat att han kan öppna över medel utan att vara någon blixt och i ett lopp med inte så många startsnabba hästar invändigt så kanske han kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han har god chans att vara före Lexington Hall i mål.

Ricocone är inte beroende av att trava i ledningen så om det är upptaget i spets så borde han kunna hitta ner i en vettig position så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

Lexington Hall är härdad mot hårt motstånd inom V75 spelet. Senast så startade han i V75 finalerna på Annandag Jul där han var ute i en tuff final i Bronsdivisionen. Där gick han en godkänd avslutning till sjundeplatsen bakom vinnande Night Brodde efter en invändig löpning.

Lexington Hall har bra farter i sig men utgångsläget här är inte roligt men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Ricocone - Lexington Hall
Solvalla lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip