Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 7 Rigoletto Jet mot nummer 1 Mr Pellegrino.

Rigoletto Jet såg riktigt fin ut vid segern senast där han från kön hängde med i ryggar under slutvarvet och sedan spurtade han vasst till seger via 11 tempo sista 800 meterna och om Peter Ingves som kör denna Edvin Ceka tränade häst ikväll kan hitta ner i ett vettigt slagläge nu så tror jag att han kan blanda sig i segerstriden på nytt om det blir lite tempo på tillställningen och då ska det vara en bra möjlighet att han är före Mr Pellegrino i mål här. Utgångsläget kunde ha varit bättre och det kan förstås innebära en del problem om han skulle få en dryg inledning ute i spåren men om det löser sig med positionerna och om det blir lite körning där framme så har han en vass avslutning och då kan han komma in i matchen till slut.

Mr Pellegrino har varit borta från tävlingsbanorna sedan slutet på maj så formen nu är lite svårbedömd och han kan behöva loppet här även om han gick ett vasst banjobb i Halmstad nyligen och han kanske kan få ett fint lopp på innerspår här och då kan Håkan B Johanssons styrning lifta med i rygg på startsnabba hästar men jag tror inte på den hästen i den här headen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Rigoletto Jet - Mr Pellegrino
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip