Dagens rek är till Romme lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Roadscanner mot nummer 1 Jet Lini.

Roadscanner kommer med en fin rad och har aldrig varit sämre än trea i montédisciplinen på sju tidigare starter men det var ett tag sedan den senaste vinsten men om Madelen Berås som rider hästen kan servera honom en fin löpning och kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet här så kan det vara läge för en seger nu.

Madelen Berås trivs bra med hästen och har suttit upp på Roadscanner vid fem tillfällen tidigare och det har slutat med tre vinster och två andraplatser och jag tror att ekipaget är med i segerstriden på nytt.

Roadscanner satt i fjärde ytter senast men avslutade bra via 14,5 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande On The Line men det loppet var i november och han har inte startat sedan den insatsen men jag tror att han kommer väl förberedd här och tycker han ska ha en bra chans att vara före Jet Lini i mål även om han har varit struken för hälta i slutet av november.

Jet Lini vann en gång på 16 tidigare starter i fjol och det var när han vann i ohotad stil i debuten i montédisciplinen när han tog över ledningen med 1300 meter kvar av loppet och avgjorde via 18,4 sista 800 meterna men nu är det betydligt tuffare motstånd och jag tror han får svårt att upprepa den vinsten.

Jet Lini är en femårig valack som tränas av Dennis Palmqvist som har vunnit 2 av sina 21 tidigare starter men han är inte att lita på för han har många galopper i raden och en galopp tror jag inte han har råd med mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Roadscanner - Jet Lini
Romme lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , 888sport eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip