Dagens rek är till Åmål lopp 6 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Millmighty mot nummer 14 Robertino.

Millmighty är en fin fyraåring som siktas mot det norska Derbyt. Han har gjort jämna och bra insatser i alla tre starter under året.

Millmyghty avslutade starkt till seger utan att vara på topp redan i årsdebuten. I de efterföljande starterna så har han slutat på en andraplats och en tredjeplats. Båda gångerna har han fått göra en hel del jobb och Uncle Töll har stått i vägen båda gångerna.

Millmighty är stark och rejäl men spåret drar ner möjligheterna en del här men jag tror att Paw Mahony söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

Skulle Millmighty komma ner utvändigt ledaren efter en bit av loppet så tror jag han har en god chans att vara före Robertino i mål.

Millmighty har gått med tunga järnskor tidigare men nu ska han lättas i balansen till aluminiumskor.

Robertino kommer från en seger. Han fick det fint serverat och han avgjorde på ett bra vis till seger då.

Uselt läge nu för Robertino så det blir svårt att komma till från det här startspåret och med många hästar att runda så tror jag han får problem här.

Robertino kommer troligen att tvingas göra en hel del själv ute i spåren på en 800 metersbana men avancerar Björn Goop fram utvändigt om ledaren i ett tidigt skede så kan det räcka en bit här.

Robertino gick barfota runt om och med jänkarvagn senast och det blev ett lyft. Han är anmäld likadant igen. Att det är lång distans ikväll känns dock inte som någon fördel.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Robertino - Millmighty
Åmål lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip