Dagens rek är till Årjäng lopp 11 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Scarlet O’Cara mot nummer 9 Lullaby S.I.R.

Scarlet O'Cara återkom senast efter ett par månaders frånvaro och vann direkt i comebacken när hon kördes till spets med 1500 meter kvar av loppet och vann enkelt och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och om Oskar J Andersson som kör hästen precis som senast kan servera henne ett bra lopp så kan det bli en framskjuten placering på nytt och då tror jag på bra chans att hon är före Lullaby S.I.R. i mål här.

Scarlet O’Cara kommer att tävla barfota fram och i bike och med ett norskt huvudlag precis som senast meddelar man från stall Jörgen Westholm.

Scarlet O’Cara verkar gå bäst utan rygg eftersom vid hennes tidigare vinster har hon gått i dödens och som senast när hon travade i ledningen så det är inte omöjligt att kusken tar ett tidigt initiativ och sänder fram mot dödens när tempot har bedarrat där framme.

Lullaby S.I.R. har visat mycket bra form på sistone när hon har tävlat barfota runt om och i bike i de senaste starterna och har sett klart förbättrad ut utan skor och vid vinsten senast så travade hon i dödens och plockade ner sitt motstånd och vann med två längder ner till tvåan i mål och om Niclas Benzon som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här och hitta en fin position så kan hon sluta i den främre träffen på nytt. Det blir barfota runt om även den här gången meddelar man från stallet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Scarlet O’Cara - Lullaby S.I.R.
Årjäng lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip