Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Vanessa F.B. mot nummer 3 Scarlets Mirakel.

1 Vanessa F.B. gjorde comeback senast och hon behövde loppet då och med det loppet i kroppen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten.

Vanessa F.B. är kvick iväg och felfri här så tror jag hon tar hand om ledningen och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till seger men om det inte räcker till vinst så tror jag på god chans att hon är före Scarlets Mirakel i mål.

Vanessa F.B. trivs bra med Ulf Ohlsson i vagnen. Hennes tre segrar ifjol togs när den kusken körde henne och att samma kusk kör henne även ikväll är bra.

Vanessa F.B. har travat två gånger i ledningen tidigare och hon har vunnit båda gångerna och med spetsläge igen så tror jag på en bra insats här.

Vanessa F.B. kommer att tävla i jänkarvagn och med ett goggles huvudlag den här gången meddelar Markus Pihlström som tränar hästen.

Scarlets Mirakel har visat fin form på slutet och han har tagit två raka andraplatser. Han gick en stark avslutning senast och var inte så långt ifrån segern man Alorac Mathbell var före i mål. Han känns fin träningen meddelar man från stallet och han står bra inne i loppet och utgångsläget här går inte att klaga på.

Scarlets Mirakel är dock inte så snabb iväg men om Nicklas Westerholm som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka långt här.

Scarlets Mirakel kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stallet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Scarlets Mirakel - Vanessa F.B.
Bergsåker lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip