Dagens rek är till Åby lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Secret Mission mot nummer 6 Gomez.

Secret Mission har varit ute i rätt tuffa gäng på slutet och senast så startade han i Bronsdivisionen i Halmstad och satt då i fjärde ytter och gick på med 800 meter kvar av loppet men stumnade och slutade oplacerad och gången innan det så serverades han en invändig resa och följde med bra med sparade krafter fram till sjätteplatsen bakom vinnande Esprit Sisu och Global Trust som delade segern den gången.

Secret Mission har ett bra utgångsläge här och det är en del startsnabba hästar med i loppet här så det kan bli en utdragen körning om ledningen och det tror jag skulle gynna Henriette Larsens uppsittning här och mot en helt formlös Gomez så tror jag på bra chans här.

Gomez har inte visat nåt speciellt på länge men han är snabb från start men det är ett flertal ekipage som är snabba till en början och Kim Erikssons styrning kanske kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då duga en bit här men behöver vara mycket bättre än senast för att ha möjligheter här.

Under fjolåret tog Gomez sex segrar på elva försök men i år har han ännu ingen seger och jag tror inte han vinner här heller.

Gomez verkar helt formlös för dagen och går inte att tro på som han agerade senast när han var rundad med 500 meter kvar av loppet men han kanske inte fungerade på barfotabalansen för han var väldigt trög loppet igenom och tappade många placeringar sista 150 meterna från ledningen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Secret Mission - Gomez
Åby lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip