Dagens rek är till Boden lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Anchor Man mot nummer 9 Sergent D'Inverne.

Anchor Man gick godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electric Eye Am senast, men han hade lite problem med travet och kusken kunde inte köra på honom då men då gick han med skor och nu är det aviserat barfota runt om för första gången och det tror jag kommer ha en bra effekt här och att han får travet att flyta lite bättre.

Här är utgångsläget inte det bästa men om Jenny Engfors som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan och kan servera honom en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet och då tror jag på bra chans att han är före Sergent D'Inverne i mål här.

Anchor Man är trång i gången och borde bli ett snäpp vassare utan skor och allting har varit fint i träningen med honom inför den här starten meddelar Gunnel Fredriksson som tränar hästen. Det blir troligen helstängt huvudlag och en vanlig vagn.

Sergent D'Inverne är inte att lita på och har galopperat i årets båda starter men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet.

Sergent D'Inverne har mycket bra i kapacitet men strular ofta till det för sig och han har tagit sina segrar efter tidig tätkänning och det känns som att det är ännu större galopprisk från bakspår här men om Ove A Lindqvist som kör hästen kan hålla hästen i rätt gångart så kan han bli att räkna med här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Sergent D'Inverne - Anchor Man
Boden lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip