Speltips: Shocking Superman - Elian

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-08-11 17:14
Land: Sverige
Liga: Dannero
Odds: 1.70
Tips: H2H 1
Dagens rek är till Dannero lopp 12 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 7 Shocking Superman mot nummer 3 Elian Web.

Shocking Superman övertygade rejält vid vinsten i den senaste starten när han via en vass avslutning plockade ner den ledande Muscle Hustle enkelt.

Här har Shocking Superman fått ett spår långt ut och det finns en viss risk att han hamnar på vingel till en början men om Emilia Leo som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet med en likande avslutning som senast.

Shocking Superman travade i 09 tempo sista varvet senast och Emilia Leo satt bara och åkte med tussarna kvar samt körspöet vänt bakåt. Spåret spelar egentligen inte så stor roll när han är i bra form för han är ändå ingen som ska skickas till ledning utan han ska gå på rulle och spara speeden till slutdelen av loppet.

Inga ändringar är aktuella för Shocking Superman utan det blir barfota bak samt blinkers och jänkarvagn som senast, säger Oscar Berglund.

Elian Web är kvick iväg och med Jorma Kontio i vagnen här så tror jag det är ledningen som gäller och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Elian Web har inte riktigt fått till det på sistone från dåliga utgångslägen men har ett bättre läge nu. Senast var det en hel del krafter kvar och Jorma Kontio sa efteråt att hästen kändes bättre än någonsin. Det är flera startsnabba hästar med i loppet och skulle Robert Bergh ladda rejält för spets med nummer 5 Muscle Hustle så kan det bli en rejäl körning den första biten vilket skulle gynna Shocking Superman i slutändan.

Elian Web kommer att tävla barfota fram samt med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar Katja Melkko.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Shocking Superman - Elian Web
Dannero lopp 12
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet
  Shocking Superman - Elian
Spela på Speltips Shocking Superman - Elian
DrTrav - 11 Augusti 2019 - 10:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
18:30  IFK Luleå - Hammarby
Fotboll - Svenska Cupen - 2/2
1.50
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
20:00  Granada - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0,5
1.93
22:00  Levante - Villarreal
Fotboll - La Liga - Levante mål 1:a hl
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset ons 21/8 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming