Dagens rek är till Skellefteå lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Sir Henry P.Hill mot nummer 14 On Track Piraten.

Sir Henry P.Hill gick bra som tvåa bakom vinnande Heading Reference senast och håller jättefin form och är spetsfavoriten här och når han ledningen så ökar vinstchansen rejält här och skulle duktige Rikard N Skoglund som kör hästen få fuska bort en del av loppet där framme så tror jag det blir tufft för tilläggshästarna att plocka ner honom.

Sir Henry P.Hill är ute över helt rätt distans nu och kommer han till ledningen så körs han där och han kommer tävla i jänkarvagn och barfota runt om samt ett öppet huvudlag precis som vid andraplatsen senast rapporterar man från stall Jörgen Westholm.

On Track Piraten satt i femte ytter i Gulddivisionen på Färjestad senast och gick då på i fjärdespår sista 350 meterna och avslutade godkänt men kunde inte plocka någonting utan fick nöja sig med sjundeplatsen bakom vinnande Love Matters.

On Track Piraten står tufft placerad här med 40 meters tillägg jämfört med startvolten och det blir inte så lätt att springa runt ett fullt fält men om han kan få ett passande lopp i de rätta ryggarna under slutrundan så kanske han kan dyka upp i striden men den senaste segern togs på Romme i början av april och jag tror inte det blir en ny vinst här och får då även svårt att vinna den här headen.

On Track Piraten kommer troligen tävla med skor den här gången det var barfota runt om senast samt i en svensk jänkarvagn och med ett norskt huvudlag meddelar Hans R Strömberg som tränar.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Sir Henry P.Hill - On Track Piraten
Skellefteå lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip