Dagens rek är till Axevalla lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Sophisticated Face mot nummer 3 Donnafugata.

Sophisticated Face kommer från en seger i ett P21 lopp senast och såg väldigt fin ut i ledningen då men var egentligen bara tvåa i mål men hon fick dock segern efter att målettan diskats för trängning men det är ett annat läge här så bakspår nu är ett minus men om det blir överpace på loppet så kan hon duga en bit här eftersom det här loppet håller ingen högre klass och då tror jag på bra chans att hon är före Donnafugata i mål.

Sophisticated Face gjorde första starten efter en tids vila senast så det var en riktigt positiv insats och med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten.

Sophisticated Face kommer eventuellt att tävla med ett helstängt huvudlag med hål i istället för vanligt helstängt som det var senast meddelar Admir Zukanovic och det kan ge en bra effekt över Axevallas långa upplopp.

Donnafugata har endast gjort tre starter i år utan några större framgångar men den senaste starten gjordes i början av mars så jag tror att hon kan behöva loppet nu.

Donnafugata är ett femårigt sto som tränas av Roger Jansson och hon har på sina femton starter hittills endast en seger och jag tror inte det kommer någon ny seger ikväll och med tanke på den långa frånvaron så tror jag hon får svårt att räcka till mot Sophisticated Face här även om hon har ett bättre utgångsläge.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Sophisticated Face - Donnafugata
Axevalla lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip