Dagens rek är till Östersund lopp 4 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 12 Spang Viktor mot nummer 2 Spik Loke.

Spang Viktor kommer med fin form och trots ett risigt utgångsläge här så ska han räknas tidigt. Han har gjort fem starter i nuvarande regi för Björn Karlsson och han har inte varit sämre än trea på dessa lopp.

Spang Viktor har bara gjort bra lopp på sistone och i den senaste starten stod han för en toppinsats mot tufft motstånd. Spang Viktor körde tufft i spets och fick ta emot press men höll till sista stegen och slutade tvåa bakom vinnande Professor Ö.K.

Det här läget är förstås inte roligt fast två strykningar underlättar en del och om favoriten kommer bort tror jag Spang Viktor kan gå runt alla hästarna så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag att det kan bli en framskjuten placering på nytt.

Det blir skor fram som senast för Spang Viktor och ett öppet huvudlag samt en vanlig vagn meddelar Björn Karlsson.

Spik Loke galopperade dubbelt senast fast innan det så ståtade han med fem raka segrar. Nu sitter tränaren Öystein Tjomsland själv upp i vagnen för första gången och det blir skor runt om nu till skillnad mot barfota fram som det har varit i de tre senaste starterna.

Här har Spik Loke ett bra utgångsläge och han kan ta en ny seger fast jag tror inte han kan nå ledningen och det är inte säkert att han går felfritt och skulle han galoppera så tror jag Spang Viktor har bra chans att vara före i mål.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Spik Loke - Spang Viktor
Östersund lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip