Dagens rek är till Gävle lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Stepping Spaceboy mot nummer 5 M.T.Insider.

Stepping Spaceboy var ute i ett V75 lopp på Åby senast och var då klart bra när han nådde fjärdeplatsen via 11,2 sista 800 meterna bakom vinnande Varieta’ Luis efter att ha varit ifrån lite före det.

Stepping Spaceboy hade ingen märkvärdig form senast meddelar man från stallet men nu har han tränat jättebra så formen ska vara klart bättre den här gången och här tror jag han kan få en fin resa i andraspår direkt och jag tror inte Carl Johan Jepson som får chansen den här gången väljer invändigt läge och med en bra löpning så tror jag på bra chans att han är före M.T.Insider i mål då han brukar avsluta loppen vasst.

I den senaste starten så tävlade Stepping Spaceboy med goggles, men nu blir det öppet huvudlag samt barfota fram som senast. Han kommer också tävla i en ny jänkarvagn för första gången meddelar Admir Zukanovic

M.T.Insider börjar bli lite till åren men han fick en lång paus och har nu gjort två starter efter vintervilan. Han har då tagit ledningen och sedan släppt och har sedan liftat med till en tredjeplats och en femteplats.

M.T.Insider är mycket kvick iväg och jag tror Olle Alsén som kör hästen tar ledningen initialt men jag tror att han släpper när någon mer betrodd ställer frågan då han känns klart vassare över sprinterdistans även om han har vunnit flera lopp över 2140 meter också.

M.T.Insider kommer tävla barfota runt om den här gången samt i en jänkarvagn och med ett norskt huvudlag som senast meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Stepping Spaceboy - M.T.Insider
Gävle lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip