Dagens rek är till Kalmar lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Don Rossini mot nummer 10 Stoletheshow.

Don Rossini är inte att lita på men skötte sig senast och då ledde han ett femhästarsfält från start till mål via 11 tempo sista 700 meterna och från springspår på tillägg här så tror jag att han kan få en bra start om han sköter sig och då kan det bli tidig ledning här och skulle ledningen nås utan att det kostar för mycket kraft så tror jag på bra möjligheter att han är före Stoletheshow i mål här men även om det inte blir spets så borde Thomas Uhrbergs styrning sitta bättre till än Stoletheshow här. Det blir skor runt om som vanligt meddelar Steen Juul som tränar hästen.

Don Rossini har galopperat bort mycket pengar men har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och Steen Juul tror att han har löst problemet med de många galopperna sedan han satte på knäkappor senast.

Stoletheshow kommer från en skrällseger i det norska kriteriet senast när han fångade in storfavoriten Catherine's Chevy i sista steget men här startar han från 60 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten och skall även hämta in 40 meter på Don Rossini här det är en tuff uppgift men om Erlend Rennesvik kan hitta bra ryggar under slutvarvet så kan det bli en framskjuten placering här.

Stoletheshow kommer tävla i en contendervagn samt med skor runt om och med ett öppet huvudlag med murphybländare meddelar Marcus Lindgren som tränar hästen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Stoletheshow - Don Rossini
Kalmar lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip