Det är V64 tävlingar ifrån Gävle ikväll. I lopp 7 så spelar jag nummer 7 Tekno Lynet mot nummer 4 Björn Bork.

Tekno Lynet kördes till spets efter ett drygt halvvarv och han gick sedan undan till en mycket lätt seger från den positionen för tre starter sedan när han tävlade barfota runt om för första gången.

På Lindesberg gången efter det så travade Tekno Lynet i ledningen igen fast han hade inget svar mot Bol Brage som plockade ner honom på upploppet så han fick nöja sig med andrapriset.

På Bollnäs senast så galopperade Tekno Lynet men han var utan chans i det läget. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från start. Kan Rikard N Skoglund som kör åt Jörgen Westholm nu hitta ner i en vettig position eventuellt i ledningen så tror jag han har god segerchans fast om det inte räcker hela vägen till vinst så tror jag han har en bra möjlighet att vara före Björn Bork i mål.

Blir det inte ledningen så borde Tekno Lynet ändå kunna komma ner i ett vettigt slagläge och med rätt resa så tror jag han har en god chans att städa av det här gänget

Tekno Lynet ska troligen få tävla i en jänkarvagn nu och det hade han inte senast. I övrigt är han anmäld barfota runt om igen som har blivit ett lyft för honom.

Björn Bork kvalade in till Svenskt Kallblodsderby för ett par veckor sedan. Där hade han dock inget att hämta och kom i mål precis utanför de prisplacerade hästarna.

Senast så öppnade Björn Bork snabbt ur volten från tillägg och tog hand om ledningen. Han blev dock rundad av Björnemyr Dennis med 400 meter kvar av loppet och han hakade sedan på godkänt som tvåa bakom denne.

Skulle Cato Antonsen som sitter upp bakom Björn Bork hitta till spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Den korta distansen är ingen nackdel men jag tror att Tekno Lynet är strået vassare.

Björn Bork hade med facit i hand lite för få lopp i kroppen inför Derbyfinalen fast han har känts smidigare efter det meddelar man från stallet. Han är inte så rutinerad ännu fast han blir bättre och bättre och utvecklingen går framåt hela tiden och skulle han få bestämma som han vill i täten så kan han nypa en god placering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Tekno Lynet - Björn Bork
Gävle lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip