Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Tiffany Cash mot nummer 6 The Muffin Man.

Tiffany Cash gjorde bort sig med galopp på Bjerke senast men hon har innan det misslyckandet visat upp gott kunnande.

Näst senast så travade Tiffany Cash i ledningen och hon höll då till kort före mål när Jimpeto Joy tog sig förbi så hon fick nöja sig med andraplatsen.

Kan Tiffany Cash hålla ordning på benen här så kan hon bli att räkna med över upploppet trots att det handlar om ett treårigt sto som möter äldre hästar och då tror jag hon har bra möjligheter att vara före The Muffin Man i mål.

Nu återgår man till den gamla balansen på Tiffany Cash och ett öppet huvudlag, vilket borde göra henne travsäkrare. I övrigt blir det vanlig vagn och sköter hon sig så tror Conrad Lugauer som tränar hästen på en mycket bra chans.

The Muffin Man gjorde första starten sedan maj månad senast. Han gick då en godkänd avslutning på open stretchen till fjärdeplatsen bakom vinnande Straight Flush.

Med det loppet i kroppen nu så kan The Muffin Man vara klart förbättrad till den här starten så om Mats C Nilsson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

The Muffin Man är inte att lita på och har galopperat mycket men om han skulle sköta sig nu så kan det räcka en bit här.

Inga ändringar är aktuella för The Muffin Man så det blir skor runt om samt ett norskt huvudlag och en vanlig vagn meddelar Peter Arnqvist.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

The Muffin Man - Tiffany Cash
Jägersro lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip