Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 9 Thriller N.P. mot nummer 2 Dontbreakthebankås

Thriller N.P. har två vinster och en tredjeplats på tre starter i Sverige. Vid vinsten i senaste starten så gjorde han hela jobbet på egen hand och visade fin uppfattning och här tror jag att det kan bli en tuff körning där framme då det finns ett par startsnabba hästar som vill till spets och det skulle i så fall gynna Thriller N.P. som jag tror visar sig vara starkast över upploppet här.

Vid tredjeplatsen näst senast var det kapable Harran Boko som vann från ledningen och i en snabb avslutning var inte så lätt att slå denne den dagen och den kort distans är nog ingen fördel men det är ett litet fält och jag tror på ett uppskruvat tempo och då blir Thriller N.P. svår att stå emot den sista biten och ska således ha bra chans att vara före Dontbreakthebankås i mål.

Thriller N.P. kommer att tävla i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar Magnus Dahlén som tränar.

Dontbreakthebankås travade 10,6 sista 800 meterna från kön på V75 senast men det räckte bara till en sjätteplats bakom vinnande Niras Bumblebee.

Dontbreakthebankås är kvick ut och jag tror att Adrian Kolgjini vill till spets här men jag tror att det kan bli en rejäl körning då även nummer 6 Aha kan lägga iväg bra från start och även nummer 8 Alicia Bore är snabb ut vid laddning och skulle det bli kubbning om ledningen tror jag inte han håller undan för Thriller N.P. över upploppet.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Thriller N.P. - Dontbreakthebankås
Åby lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , bet365 , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip