Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Toutre mot nummer 6 Tobias Del Ronco.

Toutre har varit ute mot väldigt tufft motstånd på sistone och jag tror att Ove A Lindqvist är offensiv här och skulle han kunna köra sig till ledningen efter en bit så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Toutre har varit ute på V75 i de två senaste starterna. Näst senast så slutade han sexa bakom vinnande Vincent As efter att ha tappat en del i starten och senast på Bergsåker så kunde han inte ta något i en snabb avslutning utan slutade oplacerad bakom Global Undecided som vann det loppet. Nu är det inte lika tufft motstånd här så om det klaffar med löpningsförloppet så tror jag han är med långt framme.

Allting har varit fint i träningen efter det senaste loppet för Toutre meddelar man från stallet och nu blir det troligtvis en svensk jänkarvagn och barfota runt om och jag tror på bra chans att han är före Tobias Del Ronco i mål.

Tobias Del Ronco blev ett rejält skrik på V86 senast men det slutade med en rejäl besvikelse i första starten för Stig H Johansson när han serverades en utvändig resa i tredje ytter så gick han på med 650 meter kvar men det rätta trycket saknades och han fick nöja sig med en femteplats bakom vinnande Sinfonia D’Amore.

Med lopp i kroppen nu så kan Tobias Del Ronco vara lite förbättrad till den här starten och om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget men han är ovan den långa distansen och det kan bli stumma ben över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Toutre - Tobias Del Ronco
Solvalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip