Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Undazzled Eyes mot nummer 4 True Vision.

Undazzled Eyes blev det fel i loppet för senast men hon avslutade ändå bra i skymundan via 14 tempo sista 800 meterna i ett V75-lopp som vanns av Up North då och hon håller fortsatt fin form. Hon har bra startryggar och Jörgen Westholm som kör hästen borde kunna komma igenom hyggligt och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här.

Undazzled Eyes har två lopp i kroppen efter vila och närmar sig toppformen. Näst senast spurtade hon strålande på V75 efter sen lucka och hade kunnat vinna det loppet med lite klaff men hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Highsurprise Layay.

Undazzled Eyes har plockat sina tre tidigare segrar från ledningen eller dödens men jag tror att hon kan göra sig gällande bakifrån också och om det klaffar med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden och då tror jag hon har bra chans att vara före True Vision i i mål. Inga ändringar är aktuella meddelar man från stallet.

True Vision spetsade senast och borde nog ha hållit undan även om hon fick en del press, men hon fick se sig nerspeedad av en smygkörd Fruska Am den sista biten. Hon är väldigt startsnabb och sitter i spets omgående, men hon är vassare över kort distans fast om Per Nordlund slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka hela vägen här.

True Vision kan bli vass vid laddning så det är inte helt givet att man vill köra i ledningen över full distans även om hon har klart bra form.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

True Vision - Undazzled Eyes
Romme lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip