Dagens rek är till Jägersro lopp 4 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Turno Di Azzurra mot nummer 2 Harry Haythrow.

Turno Di Azzurra blev det lite fel för senast för det blev inget tempo på loppet och Steen Juul ville helst köra på innerspår då men det blev femte ytter istället och han gick med i ryggar sista 550 meterna men alla hade att köra med till slut och det gick inte att ta något så det loppet kan vi glömma.

Turno Di Azzurra har fått ett fint utgångsläge här och han är på innerspår direkt där han ska vara och i ett litet fält här med endast fyra motståndare så tror jag det kan lösa sig bra med en lucka till slut och då tror jag på bra chans att han är före Harry Haythrow i mål.

Harry Haythrow har nu fått ett lopp i kroppen och formen borde därmed vara lite framflyttad inför dagens lopp och hästen är mycket startsnabb och han kan ta ledningen initialt men jag tror att han släpper till den stora favoriten Rajesh Face om så skulle bli fallet och kanske kan få ett bra lopp i rygg ledaren isåfall men även nummer 4 Magiccarpetride US kan lägga iväg bra från start så det kan bli lite körning till en början och det tror jag skulle gynna Turno Di Azzurra här.

Harry Haythrow kommer tävla barfota runt om samt i jänkarvagn och med helstängt huvudlag meddelar man från stallet.

Harry Hahthrow har hunnit bli tolv år och är inne på sin sista säsong nu men han är fortfarande pigg och fin i träningen meddelar Johnny Johansson.

Turno Di Azzurra - Harry Haythrow
Jägersro lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip