Speltips: Twice Kronos - Scotch Brodde

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-05-15 21:01
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 2.20
Tips: H2H 2
Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 6 Scotch Brodde mot nummer 2 Twice Kronos.

Scotch Brodde gjorde det bra när han vann på ett bra vis näst senast på Åby över aktuell distans och gången efter det så gick han på i tredjespår med 900 meter kvar till mål och höll då klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Arras Cando.

Scotch Brodde trivs utmärkt över den korta distansen för de nio senaste starterna han har gjort har varit över sprinterdistans och han har på sina 27 starter hittills vunnit 6 gånger och har dessutom varit topp tre i 52 % av loppen.

Här tror jag att Scotch Brodde har bra chans att vara före Twice Kronos i mål om Kim Eriksson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge. Med ett bra lopp ryggar i andraspår är han med och krigar om en plats i den främre träffen. Eventuellt blir det en svensk jänkarvagn nu meddelar Stefan P Pettersson som tränar hästen.

Twice Kronos har man åtgärdat framkotorna på efter senast starten och sedan har han fått träna på som vanligt. Han har inte gått några rundbanejobb eller så utan bara tränat på hemma så Petter Lundberg som tränar hästen tror inte att han har någon toppform.

Twice Kronos ståtar med tre raka segrar nu men här är det autostart och det är knappast en fördel. Inför Bodenstarten näst senast hade han haft uppehåll i en dryg månad och då var han rätt bra. Han har varit ute bakom startbilen två gånger innan och har gjort bort sig med galopp i båda dessa.

Nu ska man prova autostart för att se hur han funkar inför V75 finalerna och Ulf Ohlsson som kör hästen kommer troligen att testa honom bakom bilen före tävlingarna.

Det blir inga ändringar för Twice Kronos utan det blir skor och vanlig vagn igen. Ryckhuva eller rycktussar blir det också. Det har han haft förut men de är aldrig dragna så det är enda förändringen som kommer att ske meddelar Petter Lundberg.

Twice Kronos är en sjuårig valack som endast har gjort 8 starter hittills och har vunnit hälften av dessa men i de övriga fyra loppen så har det slutat med galopp.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Twice Kronos - Scotch Brodde
Solvalla lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 Unibet
  Twice Kronos - Scotch Brodde
Spela på Speltips Twice Kronos - Scotch Brodde
DrTrav - 15 Maj 2019 - 16:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:30  Barcelona - Chelsea
Fotboll - Vänskapsmatch - Barca under 1,5 mål
1.80
14:30  Jarry - Zverev
Tennis - ATP Hamburg - Zve -2,5 games
1.68
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.65
20:00  TNS - FC Köpenhamn
Fotboll - Champions League - 2 och hålla nollan
1.89
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tis 23/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming