Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Twinkle Kronos mot nummer 4 Journey.

Twinkle Kronos vann från ledningen på aktuell bana senast men har efter det varit struken men han tappade ingenting utan var igång nästan direkt efter det så formen är intakt meddelar Magnus Träff.

Bakspår är aldrig roligt över kort distans men kan Ulf Eriksson som kör Twinkle Kronos få gå med i en bra rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och då tror jag på god chans att han är före Journey i mål.

Twinkle Kronos är bra för klassen vilket han visat flera gånger och han gillar den här tiden på året så jag tror på en bra insats här.

Twinkle Kronos kommer att tävla med murphybländare på vänster sida och i en jänkarvagn meddelar man från stallet.

Journey kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han är kvick iväg men jag tror inte han når ledningen eftersom nummer 2 Kimbee Dream är också snabb iväg så då riskerar han att få göra en del jobb på egen hand utvändigt.

I den senaste starten så travade Journey i ledningen på Bollnäs. Han höll bra men fick nöja sig med andraplatsen då Linda’s Girl tog sig förbi den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Twinkle Kronos - Journey
Bollnäs lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip