Det är V86 tävlingar ifrån Åby & Solvalla ikväll. I Åby lopp 8 spelar jag nummer 11 Bianca Sisa mot nummer 6 Upper Face.

Bianca Sisa kommer med två raka segrar och formen på topp. Hon tog omgående hand om ledningen och över den korta distansen så vann hon mycket enkelt från spets på Vaggeryd näst senast.

Gången efter det så kom Bianca Sisa med en vass avslutning i vida spår och då sänkte hon den ledande Klara Zonett och hon tog även ner Caipirinha Razz som gick i dödens till en knapp seger.

Tråkigt utgångsläge för Bianca Sisa nu men om hon kan få gå med i de rätta ryggarna innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig under den sista delen av loppet med en liknande spurt som senast och då tror jag hon har en god chans att vara före Upper Face i mål.

Peter Ingves som kör Bianca Sisa nu körde henne även vid den näst senaste starten. Hon är anmäld med skor runt om och i en jänkarvagn precis som hon har tävlat vid de båda senaste vinsterna.

Upper Face var ute i ett Klass II försök på Jägersro över aktuell distans näst senast. Han satt då i andra utvändigt innan han gick till anfall och via en stark avslutning så tog han ner den ledande Bansky till seger kort före mål.

I den efterföljande Klass II finalen på Solvalla så kom Upper Face helt snett på det när han fick svar och blev hängandes i tredjespår innan han togs upp så det loppet är bara att glömma.

Upper Face är inte så snabb från start så det finns risk för strul här även om en invändig strykning underlättar en del. Han kanske kan få ta över ledningen i ett andra skede om Adrian Kolgjini skulle välja ett offensivt upplägg fast i täten tror jag att Mikael J Andersson sitter med 7 Astro Del Nord och den kusken brukar vilja köra i ledningen.

Löser det sig med positionerna så kan Upper Face duga en bit mot det här gänget. Det blir troligen ett goggles huvudlag nu istället för det norska som han hade senast. Barfota fram och jänkarvagn.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Upper Face - Bianca Sisa
Åby lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip