Dagens rek är till Vaggeryd lopp 2 som ingår i dagens V4 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Vento Oro mot nummer 12 The Muffin Man.

Vento Oro var mycket bra när han tog ner sitt motstånd trots en resa i dödens näst senast och gången efter det så var han ute i ett stenhårt V86 lopp på Åby som vanns av Nonstop Cheri över lång distans men nu är motståndet betydligt enklare och om Peter Ingves kan servera hästen en fin resa här så tror jag att han kan vara med i segerstriden och ska då ha bra möjligheter att vara före The Muffin Man i mål.

Vento Oro är en fyraårig hingst som tränas av Edvin Ceka som har varit topp tre i 47% av sina 30 tidigare starter och jag tror det kan bli en framskjuten placering på nytt.

The Muffin Man gjorde bort sig med galopp senast och är väldigt osäker och har många galopper i raden men om Johan Untersteiner som kör hästen kan få iväg honom felfri så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror att Vento Oro är snäppet vassare.

Eftersom det är Grand Slam 75 tävlingar på Bro Parks galoppbana så finns det inga tips i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Vento Oro - The Muffin Man
Vaggeryd lopp 2
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip