Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 5 Vine Vision mot nummer 9 Fighter Marke.

Vine Vision kommer från en seger på Solvalla i början av oktober senast när han tävlade barfota runt om och allt har varit bra i träningen efter förra loppet. Startspåret här är okej men han är bara medelsnabb ut bakom bilen men om kusken kan hitta ner i en vettig position här så kan han duga en bit mot det här gänget. Det var inget vidare lopp han vann senast men om han är på samma humör den här gången så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

Vine Vision har gjort sina bästa lopp barfota runt om och är ännu obesegrad efter två starter när han har tävlat barfota runt om och tanken är att han ska tävla så ikväll igen meddelar Claes Sjöström som tränar och även om han har agerat lite ojämnt i sina prestationer så tror jag på en bra chans att han är före Fighter Marke i mål här.

Fighter Marke är lite speciell första biten och det går inte att begära för mycket så när han var med i spetskörningen senast så försvarade han sig med en galopp men efter det så visade han 11,5 i 1400 meter och gången innan det så gjorde han en stark insats som tvåa från utvändigt ledaren bakom vinnande Simb Murdoch och om Örjan Kihlström som får chansen här kan servera hästen ett bra lopp i de rätta ryggarna så kan han sluta i den främre träffen.

Fighter Marke står bra inne i klassen men har ett sämre spår än Vine Vision här. Det blir troligen barfota runt om samt en vanlig vagn och ett open eye-huvudlag som senast meddelar Roger Pettersson som tränar.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Vine Vision - Fighter Marke
Solvalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip