Dagens rek är till Eskilstuna lopp 7 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Mellby Glader mot nummer 3 Vivacious Allie.

Mellby Glader kommer från tre starka prestationer men riskerar att bli över från start här men det är ett litet fält med endast sex motståndare så jag tror att Per Lennartsson kan slinka ut och kan då bli farlig över upploppet och då tror jag på bra chans att han är före Vivacious Allie i mål.

Mellby Glader inledde senast från tillägg och fick långt fram till täten men han avslutade klart bra som tvåa i mål bakom vinnande Stand By Ken och han är stark och rejäl och om bara inte innerspåret ställer till det så tror jag på bra chans här.

Mellby Glader kommer att tävla barfota runt om samt i svensk jänkarvagn och ett halvstängt huvudlag meddelar man från stall Robert Bergh.

Vivacious Allie har inte startat på ett tag och kan behöva loppet men det är en jänkare som gör en intressant debut i ny regi för Frode Hamre och hon är kvick iväg och sitter troligen i ledningen i ett tidigt skede och om Ulf Ohlsson kan få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här men det är ett litet frågetecken om hon klarar distansen för hon är van vid kort distans från USA men Frode Hamre brukar ha hästarna i ordning och Muscle Hill-dottern kan duga en bit här.

Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Vivacious Allie - Mellby Glader
Eskilstuna lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip