Dagens rek är till Östersund lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Importedfrmdetroit mot nummer 2 Voulez Vous.

Importedfrmdetroit gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han satt då i fjärde utvändigt innan han gick med i ryggen vinnande Victor A.U. på sista bortre långsidan och kom i mål som trea men han fick andraplatsen efter att Heading Reference som var tvåa i mål stört honom en del på upploppet och blev diskad.

Med det loppet i kroppen nu så kan Importedfrmdetroit vara klart förbättrad till den här starten och han trivs bra den här årstiden och tävlar bra på vinterbanor med skor och broddar.

Importedfrmdetroit har varit lite osäker med framspår bakom bilen tidigare så det är en liten galopprisk men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då tror jag på god chans att han är före Voulez Vous i mål.

Markus Pihlström som tränar Importedfrmdetroit tycker att han har bästa hästen i loppet. Det blir skor runt om samt öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

Voulez Vous visade gott kunnande när han rundade sitt motstånd till en säker vinst i ett lopp över tre varv senast via 13 tempo sista varvet

Gången innan det slutade Voulez Vous trea bakom vinnande Eder Bob i ett V75 lopp i Silverdivisionen på Skellefteå.

Voulez Vous kan öppna bra och när det nu är aviserat att man vill släppa med nummer 1 Cobourg Hanover som har spåret innanför så kanske han kan glida till spets här men även nummer 8 Island Life som har blivit nerstruken ett hack kan vilja ha ett ord med i kampen om ledningen här och skulle det bli en utdragen spetsstrid och ett uppskruvat tempo på tillställningen så är det gynnsamt för Importedfrmdetroit i slutändan.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Voulez Vous - Importedfrmdetroit
Östersund lopp 10
Spel: H2H 2
Odds: 2.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip