Dagens rek är till Gävle lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 2 Double Formula mot nummer 5 Why Not Blanche.

Double Formula satt i andra utvändigt innan han gick på med 350 meter kvar och via en stark avslutning räckte det till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Dark Roadster näst senast.

I den efterföljande starten så travade Double Formula utvändigt ledaren under slutvarvet och det blev för tufft så han slutade oplacerad.

Nu gör Double Formula debut i ny regi för Kalevi Mulari och från ett perfekt utgångsläge med Ulf Ohlsson i vagnen nu så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag han har god chans att vara för Why Not Blanche i mål.

Skulle det inte bli någon ledning för Double Formula så är han inte helt borta för det heller men jag tror han tar sig förbi den invändiga hästen och skulle någon vara Snabbare utvändigt så kan det bli ett lopp i vinnarhålet och då kan han bli farlig med en lucka till slut.

Double Formula kommer att tävla i en jänkarvagn i kväll. Han har gått med en svensk jänkarvagn i de två senaste starterna men nu blir det en bike meddelar man från stallet.

Why Not Blanche hakade på godkänt till andraplatsen från rygg ledaren i ett lopp som vanns av Boiling Point senast.

Why Not Blanche kan öppna rätt så vettigt men jag tror inte han kan ta sig förbi Double Formula i starten men kan det bli en fin resa i en vettig rygg så kan det räcka en bit här om Emilia Leo som kör honom den här gången kan ge honom ett bra lopp men jag tror mer på Double Formula här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Why Not Blanche - Double Formula
Gävle lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip