Dagens rek är till Gävle lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 4 Dessert mot nummer 6 Wilshere.

Dessert gjorde bort sig med galopp efter 250 meter senast, men har tidigare visat skapligt kunnande och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och då tror jag på bra chans att hon är före Wilshere i mål.

Dessert är ett fyraårigt sto som tränas av Markus B Svedberg som endast har gjort nio tidigare starter och hon jagar fortfarande sin första seger men om det löser sig med positionerna här så kan det vara läge i kväll. Hon noterades för två raka andraplatser i höstas så kapacitet finns och hon har även en tredjeplats innan det så felfri nu så tror jag att hon kan bli att räkna med här.

Wilshere vann senast enkelt, efter en del positionsbyten i loppet. Gången innan hängde han med klart godkänt bakom en överlägsen Global Winner, men här har han spår långt ut och det finns en klar risk att han blir hängandes i spåren.

Wilshere går som senast med brodd bak men eventuellt blir det helstängt huvudlag den här gången. Han gick med det när han var yngre för då var han väldigt flegmatisk. Nu har han blivit mer och mer laddad med loppen och Ulf Eriksson som har kört hästen har inte velat sätta på helstängt men den här gången är det Ulf Ohlsson i sulkyn i stället så då kanske det blir helstängt. Det blir skor runt om som senast meddelar Jonas Walje.

Wilshere stöter på tuffare motstånd i dag eftersom han har fått snabba pengar på sig men det är bara andra gången bakom startbilen och han är lite vinglig i loppen och han var tidigare känslig och bröt ner i första sväng. Så det kan bli problem här om han hamnar illa till ute i spåren nu.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Wilshere - Dessert
Gävle lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 2.10 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip