Dagens rek är till Halmstad lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Wonder Horse mot nummer 10 Delicious Ice.

Wonder Horse var duktig vid en överlägsen seger från ledningen för tre starter sedan men har efter det varit lite sämre i de senaste loppen men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper utstå alltför hård press under vägen men det är långt ifrån säkert men oavsett så ska han räknas tidigt från ett perfekt utgångsläge här och skulle ledningen nås så kanske man släpper efter en bit men kan isåfall bli farlig med en lucka till slut.

Wonder Horse är ett treårigt sto som tränas av Jerry Riordan och här tror jag att hon får ett bra lopp i antingen ledningen eller rygg ledaren och då tror jag på bra chans att hon är före Delicious Ice i mål trots att hon möter hingstar här.

Delicious Ice var tvåa bakom vinnande Ritchie Ås från dödens senast men han var klart sämre än i starterna före den gången och från bakspår här så krävs det en del klaff och bra ryggar under slutrundan för Johan Untersteiners styrning om han ska sluta i den främre träffen.

Det blir inga ändringar så det blir skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stall Johan Untersteiner.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Wonder Horse - Delicious Ice
Halmstad lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip