Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Västerbo Highscore mot nummer 2 Wreckless M.M.

Västerbo Highscore har visat mycket fin form på slutet och kommer med två raka segrar.

Västerbo Highscore gick en riktigt vass avslutning från kön i vida spår och via 09,7 sista 800 meterna så var han först i mål senast.

Med en vettig rygg att gå i under slutrundan för Västerbo Highscore här så biter hans avslutning bra och då tror jag på god chans att han är före Wreckless M.M. i mål.

Västerbo Highscore är inte så snabb och det är svårt att ladda med honom då det ligger nära till galopp så jag tror Mats E Djuse som kör hästen tar en lugn start för han har sin bästa bit i slutet av loppen.

Västerbo Highscore kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål samt i en vanlig vagn och barfota runt om som senast, meddelar Björn Röcklinger.

Wreckless M.M. kom i mål med sparade krafter när han blev trea i Klass I finalen som vanns av Giant Shadow senast.

Wreckless M.M. är kvick ut så jag tror att Anders Eriksson som sitter upp bakom hästen kör i ledningen så länge lampan lyser här men det är inte säkert det räcker hela vägen.

Wreckless M.M. fungerar oavsett upplägg och får säkert ett fint lopp i den främre träffen från ett trevligt utgångsläge.

Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag samt jänkarvagn som senast, meddelar Morten Waage

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Wreckless M.M. - Västerbo Highscore
Eskilstuna lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.30 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip