Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V5 tävlingar. Jag spelar nummer 7 Ricke mot nummer 2 You To Neat.

Ricke kommer från en seger när han vann Klass 2 försöket i Örebro senast när han kördes till ledningen via tredjespår första 300 meterna och fick dämpa tempot och vann säkert i klart bra stil och gången innan det så kördes han till spets men släppte ledningen efter 550 meter och satt sedan fast med mycket sparade krafter som sjua i mål bakom Ny Black Money som vann det loppet.

Ricke är tränarkörd av Markus Hamberg den här gången och kanske inte lika vässad som inför V75-segern senast när det vankas en V75-final och därmed kanske man låter skorna sitta på den här gången men oavsett så tror jag på bra chans att han är före You To Neat i mål om kusken kan hitta ner i ett vettigt slagläge.

You To Neat var klart sämre senast än tidigare och slutade sjua i ett lopp som vanns av Åke Lindblom med Aramis Race och han har problem med infektioner och var inte frisk den gången men starten innan det så gjorde han en vass avslutning via 13 tempo sista 800 meterna i ett V75 lopp på Hagmyren bakom vinnande Hungarian Hotwax men diskades för trängning då.

You To Neat känns fin igen och jag tror att han står sig ganska bra här även om han inte håller samma form som näst senast meddelar man från stallet men om ledningen skulle nås så kan Rikard N Skoglunds styrning sluta i den främre träffen och han tävlar barfota runt om precis som senast.

Eftersom kvällens V64 tävlingar avgörs på Bro Park galoppbana så finns det inga tips i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

You To Neat - Ricke
Färjestad lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip