Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Zanzibar Effe mot nummer 1 Ottens Flamma.

Zanzibar Effe gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fick då en invändig löpning och galopperade kort före mål med gott om krafter kvar.

Näst senast var Zanzibar Effe ute i ett V75 lopp på Solvalla där hon troligen hade varit trea bakom J.H.Respons och Fast Food Hanover utan en galopp kort före mål.

Felfri nu så kan Zanzibar Effe blanda sig i segerstriden här om Stefan Persson kan servera henne en fin löpning och då tror jag hon har god chans att vara före Ottens Flamma i mål.

Med lopp i kroppen nu så kan Zanzibar Effe vara klart förbättrad till den här starten och nu tror jag inte att hon behöver sitta fast för på Åby så finns open stretch att tillgå om det skulle behövas och då biter hennes avslutning bra till slut.

Ottens Flamma har inte startat på ett tag men hon har tränat på fullt godkänt och är förberedd för att göra ett bra lopp meddelar man från stallet.

Ottens Flamma är inte så snabb från start och kan inte utnyttja innerspåret men med en fin smygare på innerspår så kan hon bli farlig via open stretchen till slut.

Ottens Flamma kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar man från stall Peter Untersteiner. Det var längesedan hon gick med skor på alla fyra hovarna så att hon måste gå så känns inte som någon fördel precis.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Zanzibar Effe - Ottens Flamma
Åby lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip