Dagens rek är till Romme lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Wingmaster mot nummer 2 Zinco Jet.

Wingmaster är en fin treårig hingst som tränas av Emelie Persson som endast har startat åtta gånger hittills och har på dessa starterna plockat en seger men även två andraplatser och vid andraplatsen senast så fick han göra en hel del grovjobb under slutvarvet men fullföljde ändå godkänt som tvåa i mål bakom vinnande Kent´s Laddie och från ett fint utgångsläge nu så ska han ska räknas tidigt om Oskar J Andersson som kör hästen kan servera hästen ett bra lopp i de rätta ryggarna under slutvarvet.

Wingmaster är inte så snabb ut och vi får se vad som händer från start men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge här så har han en vass avslutning och då tror jag att han är med i segerstriden här och det ser ut som att det skulle kunna bli lite tempo på tillställningen och om han slipper vara med i den körningen så tror jag han sänker många hästar till slut inklusive Zinco Jet.

Zinco Jet är en italiensk häst som gjorde Sverigedebut senast och då fick han en riktig smörresa med ryggar hela vägen fram till 125 meter kvar av loppet och avgjorde då enkelt via 11 tempo sista 800 meterna och om Per Linderoth som kör hästen nu kan servera hästen en fin resa så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

Zinco Jet är inte så blixtrande startsnabb och jag tror inte att han kan hålla ut nummer 6 Flaming Ace Sisu med Claes Sjöström i starten men möjligen att han skulle kunna få ta över ledningen i ett andraskede men han har oavsett ett bra spår och han tål att gå en repa ute i spåren men det är mycket hårdare motstånd nu än vid vinsten senast och dessutom har han galopperat en del nere i Italien tidigare.

Zinco Jet kommer att tävla med en murphybländare på vänster sida och can't see back på höger sida samt i en vanlig vagn och med skor runt om meddelar Petri Salmela som tränar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Zinco Jet - Wingmaster
Romme lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.30 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip