Dagens rek är till Charlottenlund lopp 12 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Zuleika Font mot nummer 3 Belladore.

Zuleika Font är ett fyraårigt sto som har vunnit sex av sju starter hittills. Vid andraplatsen senast så gjorde hon det mycket bra via 12 tempo sista varvet men kunde inte plocka ner Officer Stephen som höll hela vägen från spets.

Zuleika Font har visat upp goda fartresurser och hon tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas. Eventuellt bike nu kan vara mycket intressant och om Rick Ebbinge som kör hästen kan servera henne en bra löpning så tror jag på bra chans att hon är före Belladore i mål.

Nummer 5 Officer Stephen har tre raka segrar från ledningen och skulle kunna komma dit igen men även nummer 2 C You Again kan lägga iväg bra från start så det kan bli bra tempo på loppet och det kan gynna Zuleika Font som jag tror kan gå ett bra slutvarv och klaffar det med löpningsförloppet så fäller hon många hästar till slut.

Belladore är ännu obesegrad efter sex starter i sin nya regi. Hon gjorde årsdebut senast och den var av bästa märke när hon kom till ledningen efter 600 meter och fick bestämma så gick hon undan enkelt via 14,4 sista varvet och med lopp i kroppen nu så kan hon vara snäppet bättre.

Det blir barfota runt om nu meddelar Flemming Jensen och om det löser sig med positionerna här så kan hon vara långt framme på nytt men jag tror inte att hon blir släppt till ledningen den här gången och känslan är att det är tuffare motstånd nu också.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Zuleika Font - Belladore
Charlottenlund lopp 12
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip