Vi har också en gammal rek att påminna om inför helgen. Matchens datum har härjats med en del, så därför skrevs också nedanstående för ett par månader sen. Jag tycker dock fortfarande det känns som en rolig kioskvältare då Ozdemir är rätt underskattad striker. Oddsen från Pinnacle .

”Till den galna så snappar jag Ozdemir till 3.40 mot Ankalev. Den senare är något utöver det vanliga och har radat upp grymma prestationer. Nu kommer dock svårighetsnivån höjas väsentligt. Ozdemir har i princip uteslutande mött de bästa senaste åren och kommit därifrån helt ok. Ändå slagit Rakic näst senast och tidigare hållit ok mot Cormier, Smith och Reyes. Tror det finns chans att han blir en obehaglig överraskning för Ankalev även om det lika gärna kan sluta snabbt och skoningslöst efter något sjukt av Dagestaniern.”

Som ett tillägg har Ankalaev en förlust på sitt record och det var mot grapplingspecialisten Paul Craig. Nu är inte Ozdemir någon virtuos på marken, men är väl kanske inte helt osannolikt att han ändå vill ta matchen dit. Hursom, inget jag lägger hus och hem på men ett roligt spel att lägga.

This is the stats tab
This is the post tip