Khalil Rountree Jr löste spelet senast det begav sig till fina 2.53. Domslutet var minst sagt tight, möjligen hela vägen till tveksamt, men vinsten tar vi gladeligen ändå. Tyvärr kraschade sen Cattar knät rätt snabbt så det blev ingen riktig klang-och-jubel-kväll. Till helgen är det ny numrerad gala och som vanligt när kvaliteten på matcherna stiger så korrelerar spelvärdet med det. Galan håller inte samma klass som den föregående men det finns matcher med potential hela vägen från underkortet till main event mellan Adesanya och Pereira. Jag har framför allt hittat flera roliga spel till kanonodds som vanligt på underdogs och på Pinnacle .

Sista matchen kommer från galans huvudkort och ett förväntat fyrverkeri där jag spelar Chandler som vinnare mot Poirier till mäktiga 2.79.

Denna rekommendation är lite tudelad. Chandler skulle kunna vara favorit om han verkligen gick in för att vinna matchen. Då skulle han kunna använda sin överlägsna brottning, ta ner Poirier och bara toppkontrolla sig till en seger. Nu är inte saken så enkel tyvärr då han verkar prioritera underhållning före någonting annat.

Boxningsmässigt har Poirier som skrivits i tidigare rekar få övermän. Det är tekniskt, varierat och stenhårt. Inte blir det sämre av ett rappt fotarbete med lite okonventionella taktbyten som ofta gör att motståndarna blir överraskade. Han gillar dock att stå och byta slag, vilket kan bli farligt mot någon som Chandler. Även om den senare är bra brottare så har han också ett sjusärdeles tryck i slagen och sparkarna. Ferguson svävar väl bland annat fortfarande runt bland molnen efter senaste matchen.

Sammanfattningsvis är denna mest osäker eftersom matchbilden sannolikt inte kommer passa Chandler. Han har dock verktyg som motiverar en skön tv-peng då oddset i nuläget är för högt. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip