Avvaktat in i det sista med helgens UFC då det inte sett överdrivet spännande ut. Nu efter invägningsdramat har dock oddsen på Costa som vinnare fullständigt skenat.

Inga nyheter för oss som följer sporten, Paulo Costa har problem med mellanvikten. Hela cirkusen runt honom verkar ärligt talat ganska konstig, men det är ändå en fighter som besegrat Romero i ett stående galet krig så potential finnes. Att vi då kan hitta honom som vinnare till 2.74 är lite för orimligt för att inte testa.

Vettori kommer, precis som Costa, från helt odiskutabel förlust mot Adesanya och imponerade innan det i vinsten mot Holland. Jag tror han kommer vilja ta fighten till marken, men med givna viktfördelen i Costas favör borde det bli svårlöst. Det kräver så mycket mer styrka när dom går in på catchvikt i stället.

När Costa då dessutom lär ha ordentlig power i nävarna utan bantning blir spelet till 2.74 väldigt lockande. Jag tycker man lämpligast håller ett öga på oddsen för avslut också.

Galan i övrigt känns lite som förspel inför nästa helg men tycker också att Caceres till 3.25 är otroligt spelvärt. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip