Bra resultat förra helgen då Brahimaj fanns till fina odds i slutändan. Att Green sen fick stryk Snabbare än förväntat var nog mer ett tecken på att Makhachev är extremt vass än något annat. Lite oroväckande för min favorit Oliveira. I natt har vi en kul match med allas hatobjekt Covington i huvudrollen och jag går för värdet i att motståndaren Masvidal vinner till galna 3.75 på Pinnacle .

Som ett barn i vuxenskrud kan man väl bäst beskriva Colby Covington. De flesta hatar men jag gillar honom. Sen får man väl själv fundera kring äktheten men tycker själv det verkar genuint. Inte direkt så att han någonsin varit blek i match. Det är ingen lek när domaren väl klappar ihop händerna.

På andra sidan har vi då Jorge Masvidal. En snubbe som fightats på gator och torg för att sen bli en habil UFC-krigare. Han har precis som Colby fått stryk i två matcher av Usman och väl i sanningens namn aldrig var nära. Det är dock ett sjusärdeles pannben som sitter där och att någonsin få nästan 4x är så man får gnugga sig i ögonen kring. Tror han vinner kring knappa hälften av matcherna så då spelar jag fortare än Glenn Strömberg tar en lössnus.

Edit: man ska komma ihåg en av tidernas roligaste intervjuer när Jorge bara sa som det är. Maybe i´m not good at crunching numbers and playing with balls, but i know fighting. Väl värt att se.

This is the stats tab
This is the post tip