Ganska blek insats av Thiago Santos och det är nog bara inse att hans titelmatch mot Jones blev höjdpunkten för såväl karriär som prestation. Möjligen blev knäskadan därifrån lite för mycket att hantera. Ankalaev gjorde väl sen i princip bara vad som kunde krävas men han ser ändå väldigt vass ut. I helgen har vi en rolig gala på engelsk mark så skönt att slippa kliva upp i vargtimmarna en gång. Jag har hittat ett spännande spel till finfint odds och spelar skotten Paul Craig som vinnare på submission till 4.34 hos Pinnacle .

Paul Craig har hunnit gå en del matcher nu och egentligen alltid varit farlig. Mest uppseendeväckande är naturligtvis segern mot nämnda Ankalaev som tagit sin enda förlust mot just den skotskflaggmålade matteläraren. Då var det spel mot ett mål - Craigs haka - fram till absolut sista sekunden då ryssen fastnade i ett lås och fick klappa. Inte särskilt imponerande prestation totalt sett men signifikativt för att Craig aldrig kan räknas bort. Desto mäktigare var senaste vinsten mot hypetåget Jamahal Hill som fick armbågen dragen bortom igenkännlighet. Craig har nu radat upp fyra raka segrar och är en kraft divisionen får räkna med.

För motståndet står Nikita Krylov som inte alls har samma formrad men också varit uppe i lite tuffare sammanhang. Ukrainaren är ganska komplett och har gått tiden ut med bland annat nuvarande mästaren Glover Teixeira. Jag tycker dock inte hans striking är i absoluta toppklassen som exempelvis Hill så har svårt att se honom slå ut Craig och över 15 minuter lär det komma några grapplingsituationer där skotten alltså är farlig.

Craigs stående är ganska svagt och jag tycker en domslutsvinst är osannolik. Därför läggs ribban ganska högt och specificerar på avslut via submission. Detta ger alltså 4.34 och är väldigt spelvärt då hans övertag på marken är betydande och matchen någon eller några gånger kommer hamna där.

This is the stats tab
This is the post tip