Otroligt blek Holloway förra helgen och en riktig snedsegling från min sida. Volko fick blessed att se ut som en Finlandsfärja framfört av någon med hög promillehalt. Det är bara ta nya tag och i natt tycker jag att Fiziev är alldeles för stor favorit. Spelar därför Rafael Dos Anjos till fina 2.80 på Pinnacle .

Rafael Fiziev har imponerat så här långt i UFC. Samtliga av de senaste fyra segrarna har kommit mot förhållandevis meriterat motstånd i Ridell, Green, Moicano och Diakese, varav två varit via spektakulära knockouter. Gemensamt för alla fyra är dock att det är utpräglade strikers, vilket gjort uppgiften ganska tacksam då det är just det stående som är Fizievs stora fördel.

För motståndet i natt står alltså Dos Anjos som väl mött precis alla av de bästa under flera år. Jag tycker att brassen är rätt underskattad då han klarar sig i alla typer av matcher och dessutom är listig när det kommer till matchplaner. Det är ingen stretch att han kommer sträva efter en match på canvasen och där tror jag att han dominerar Fiziev.

Hoppas och tror att Dos Anjos får som han vill och oavsett har oddset på 2.80 alldeles för högt spelvärde för att kunna låta bli. Tycker även Nina Nunes kan vara en bra accelerator då hon mött och besegrat hårdare motstånd än Calvillo. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip