Torsk på delat domslut i helgen för Cirkunov och han stod i ärlighetens namn för en riktigt blek insats. Matchen, där för övrigt oddsen kröp närmare varandra hela vägen till start, utspelade sig som förväntat där inte heller Jotko imponerade men då hade jag alltså hoppats på lite mer initiativkraft från min förutspådda vinnare. Vallgraven var tömd och porten öppen, men han vågade aldrig kliva in ändå. Hursom, det är fortfarande en bit till den Brinkska väggen och till helgen har jag hittat ett nytt fint spel när vi möts av det på förhand tråkigaste kortet jag sett. Tim Elliot blir min vinnare mot Matheus Nicolae till mycket fina 2.50 .

Matheus Nicolae är nykomling i UFC så till vida att han släppts tidigare för att sedan göra comeback, varpå han har hunnit med en match i organisationen - vinst på delat domslut mot Manuel Kape. Den domslutsvinsten var sedan minst sagt kontroversiell när 100 % av 21 närvarande mediarepresentanter hade Kape som vinnare. Domare är ju domare av en anledning men man kan i alla fall konstatera att det inte var någon övertygande seger. Under sin förra tid hos Dana var det ömsom vin och ömsom vatten där det också hann bli en dopingavstängning.

Tim Elliot är en veteran i sammanhanget och gått många tuffa matcher. Jag tycker dock han är riktigt bra och tämligen komplett, vilket kombinerat med en påtaglig kvarvarande hunger nu gett honom två raka segrar mot fighters som karriärsmässigt påminner en del om Nicolau. Tror väl inte han har några titelambitioner längre men ändå gjort ok insatser mot tuffast tänkbara motstånd i Royval, Askarov och Figureido. Elliot verkar inte ha några särskilda problem att fixa den knappa vikten och upplever också att han klarar sig väldigt bra konditionsmässigt i matcherna. Får vi bara matchen in mot slutronden tror jag den är klar.

Sammanfattningsvis ett riktigt fint odds där det borde vara mer jämnt. Undrar om oddssättarna kanske kollat record och överskattat Nicolaus seger mot Kape och därmed gett honom alldeles för stor segerchans. Jag hugger spelet innan det jämnas ut mot mer rimliga nivåer och önskar stort lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip